secretspa.bg

САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕЗЕРВАЦИЯ!

ЗАПАЗИ ЧАС

Вълшебни СПА процедури в нашето тайно кътче за релакс

СПА процедури в Secret SPA 1

Висококачествените СПА процедури са едно гарантирано удоволствие, чрез което опитните професионалисти деликатно изпращат сетивата ни на разходка в рая.

За съжаление обаче, съвременният човек се върти в един цикъл от ежедневно напрегнати ситуации, редуващи се по пътя от дома до работното място и обратно. Посвещаваме голяма част от времето си в създаване на кариера, развиване на умения или изграждане на социални връзки… Но всъщност често забравяме нещо много важно. А именно – самите нас, собствения ни комфорт и време за релакс.

Както всички знаем, човек може да бъде максимално продуктивен, ако е отпочинал и зареден с енергия и положително настроение. А какво по-хубаво от няколко часа във вълшебното кътче за релакс на Secret SPA? Далеч от проблемите и ангажиментите, потопени изцяло в света на козметичните СПА процедури?


Какво разказва историята за чудния свят на СПА процедурите?

Терапевтичните СПА процедури датират още от древни времена. Блажени аромати от мед и мляко често се разнасяли от специално подготвени места за извайване на женската красота и постигане на пълна релаксация. Но откъде всъщност произлиза добре познатата и толкова използвана в наши дни дума „СПА“?

И този път ние, от Secret SPA, няма да изневерим на себе си и на своите принципи и идеали и ще споделим поредната тайна. Днес повдигаме завесите, за да надникнем в историята на трите най-често срещани теории за произхода на думата „СПА“.

Първата версия е, че наименованието „СПА“ се свързва с балнеологичен курорт в Белгия. Това градче, известно със своите лековити минерални води още в далечния 16 век, се превръща в предпочитана дестинация от много кралски особи. А думата „СПА“ става нарицателна и се използва за обозначаване на специални терапевтични и козметични СПА процедури и до ден днешен.

Втората версия разказва, че римският император Нерон с часове се любувал на красотата на своите фонтани. Веднъж не устоял и възкликнал: „Sanitas per aquas!“, което означавало: „Водата е източникът на живот“.  Първите букви на всяка от тези думи започнали да се използват за обозначаване на цяла област от медицински процедури във вода.

Третата теория е свързана с храбрите и достойни войници на Римската империя. Първоначално те лекували раните си доста дълго време, но изведнъж започнали да се възстановяват само за няколко дни. И не, изцелението не било свързано с мистични гадателки и лечителки. Войниците трябвало да се хранят умерено и да се масажират с ароматни масла по време на баня в естествени източници на минерална вода.

Очевидно вълшебните СПА процедури, освен че изграждат здраво тяло,  отглеждат и силна воля. А не е ли именно в това смисълът? Ето защо сме подготвили цяла гама от козметични СПА процедури, насочени към възстановяване на емоционалното и физическо здраве.

Приятно е да се отдадем на няколко минути релакс в домашни условия… Докато някой член от семейството не ни прекъсне така желаната домашна СПА процедура. Но съвсем друго е да се потопим в релаксираща атмосфера на таен СПА център, намиращ се в сърцето на големия град, но сякаш двойно капсулован и загадъчно отдалечен от градския шум и нежелан стрес. Именно това ще откриеш в нашия Secret SPA център – място за релакс и върховна наслада.

Вълшебните СПА процедури в нашето тайно кътче за релакс

Нека те попитаме нещо… Възможно ли е да си в лошо настроение, когато навсякъде около теб се носи приятен аромат на шоколад? Не, разбира се!

Вълшебните ни козметични процедури за лице и тяло са изцяло насочени към постигане на пълна релаксация и освобождаване от негативните мисли. Ето какво ще откриеш в нашето тайно кътче за релакс:

Козметични СПА процедури за лице

Лицето е нашата визитна картичка – първото нещо, което се забелязва в човека отсреща. Но често забравяме, че като всяка една част от тялото ни, и то се нуждае от специално внимание и професионални грижи, за да изглежда сияйно, здраво и красиво.

В Secret SPA сме подготвили богата гама от козметични процедури за лице, от които може да избереш най-подходящата за теб.

  • Пилинг на лице с шоколад, окислител, хиалурон или йогурт
  • Маска на лице с шоколад, арган и маслина, йогурт, хиалурон или окислител
  • Охлаждаща антиейдж терапия за лице с нефрит
  • Гуа Ша с нефрит
  • Фейс ролер с нефрит

Всяка една от тези козметични процедури е с различно предназначение. Но въпреки това имат едно общо нещо и то е, че след тях кожата ни остава дълбоко почистена, хидратирана и бебешки мека.

СПА процедури за тяло

Наред с любимите професионални масажи за тяло, които ще откриеш в нашия луксозен СПА център в София, предлагаме и СПА процедури с божествен аромат.

  • Пилинг за тяло с билки, кафе, шоколад или мед
  • Маска на тяло с арган и маслина,шоколад, мед или йогурт

Понякога красотата не изисква жертви, а просто малко време и доверие. Време за нас самите и доверие към професионалисти с опит, знания и златни ръце, на които да поверим тялото и настроението си. Не пропускай тази възможност!

Triple Chocolate СПА терапия

Обичаме, когато сме повод за нечия усмивка и добро настроение. Ето защо, предлагаме тройно върховно удоволствие, след което дълго време от тялото ти ще се носи приятна нотка на шоколад и желание за още…

Triple Chocolate СПА терапията включва пилинг и маска за тяло с шоколад, терапия за лице с шоколад и масаж на тяло. От какво повече имаме нужда, за да разберем, че животът всеки ден ни дава възможност да осъзнаем колко е прекрасен?

ВИП процедури с висококачествена козметика Кедма

В духа на луксозния ни СПА център, няма как да пропуснем да споделим и за блясъка, обвит в иновационни козметични процедури със злато, скъпоценни камъни, диаманти и перли. Как ти звучи терапия за лице „Клеопатра“ с 24К чисто злато?

Ще ни позволиш ли да рисуваме с палитра от удоволствия и релаксиращи преживявания върху твоето тяло?

За съжаление, често не отдаваме нужното внимание и грижи за нашето тяло, а вместо това го третираме като нещо, което след време можем да заменим. Но, за да функционира правилно и да ни служи дълго, то има нужда от любов и правилни грижи. Знаем, че е възможно да откриеш различни СПА процедури в София, но вярваме, че тайната на качествената терапия се крие в детайлите.

Secret SPA не предлага просто козметични СПА процедури, а цяла палитра от удоволствия и релаксиращи преживявания.

Комбинацията от техники, пренасяни от древни времена и професионалисти с богат опит и знания, ще те накарат да се почувстваш като една истинска богиня.  А висококачествената козметика, която използваме в луксозните ни терапии за лице и тяло, допринася за едно върховно изживяване, което е в състояние да озари не само тялото, но и деня ти.

Любовта и вниманието, от които се нуждаеш, са на крачка разстояние от теб. Остана да избереш най-подходящата СПА процедура и да запазиш час или директно да ни посетиш. Намираме се в сърцето на столицата, само на метри от Южен парк и съвсем близо до мол Парадайс!

Междувременно можеш да ни последваш във Facebook и Instagram, за да не пропуснеш нещо важно и зашеметяващо бляскаво!

Очакваме те!

Call Now Button