secretspa.bg

САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕЗЕРВАЦИЯ!

ЗАПАЗИ ЧАС

СПА зона

Басейн

На разположението на всички гости на СПА Център Secret Spa е нашият закрит плувен басейн с панорамна гледка, под блясъка на звездно нощно небе. Погрижили сме се за удобството на всички и сме осигурили температура на водата от 32°, а за всички наши посетители има налични безплатни напитки, халат, кърпи и много други предимства.

Джакузи

Бихме ли могли да ти обещаем лукс и мултисетивно преживяване, ако не можеш да разпуснеш след плуването в джакузито? Тук градусите се повишават и достигат до 35° – перфектната атмосфера, за да се насладиш на чаша вино или шампанско след любимите СПА процедури.

 
СПА в София - Secret SPA сауна

Сауна

В продължение на хиляди години различни култури от всички точки на света са се възползвали от многобройните ползи на времето, прекарано в горещите помещения. Днес сауната се е превърнала в любимо място за релаксация, но докато се наслаждаваш на високите градуси, се грижиш и за здравето си.

Освен че в сауната почти сигурно ще се сбогуваш с всяка следа от стреса, ще можеш да подобриш здравето на сърцето си.

В Secret Spa в София можеш да се насладиш на традиционна финландска сауна, предлагаща всички условия, които да ти доставят пълно спокойствие на тялото и ума. В нея помещението и седалките са направени от дърво, осигуряващо мека топлина, за да е престоят ти вътре още по-запомнящ.

Парна баня в СПА Център "Secret Spa"

В Secret Spa вярваме, че трябва да дадем на всеки гост, който прекрачи прага на СПА салона, пълно преживяване и разнообразие от полезни за здравето и красотата процедури. Затова и при нас ще откриеш не само обичаната от всички сауна, но и парна баня в София. Тя изкушава с по-високи нива на влажност на въздуха – само един от всички фактори, които ще те накарат да не искаш да излезеш от горещото помещение.

И защо би искал да го направиш, след като тази процедура предлага толкова много ползи и лечебни свойства – освен допълнителната грижа за здравето на сърцето, времето, прекарано в парната баня, подобрява имунната система и дори се бори с депресията.

СПА в София - Secret SPA парна баня
Хамам в София - Secret SPA

Хамам масаж в СПА Център "Secret spa"

Как да се насладиш максимално на посещението в нашия СПА център? Започни преживяването в традиционната турска баня – Хамам в София. Тя се превръща в естествена прелюдия към всичко останало, което Secret Spa предлага, подготвяйки кожата ти и подобрявайки ефективността на останалите терапии.

Само 10 минути върху традиционната маса с подгрев са нужни, за да започнат да се изпаряват токсините от тялото, а порите на кожата да се отворят, което ще се отрази благоприятно върху действието на всеки продукт, нанесен по време на посещението ти в нашата релакс зона.

Съхранил римо-византийската традиция за ритуалното къпане, хамамът при нас се отличава с красивата си атмосфера в духа на Ориентала. Докосни се до автентичното усещане с пилинг с кесе или с натурални ексфолиращи продукти като кафе.

 

Гуа Ша - разкрасителна СПА процедура

А ако разкрасителен СПА уикенд звучи като нещо по твоя вкус, ти препоръчваме специалните антиейдж терапии за лице на Secret Spa Sofia за неподвластна на времето красота.

Масажите с Гуа ша камък предотвратяват появата на несъвършенства, намаляват подпухването и озаряват кожата. Докосни се до множеството ползи на нефрита, смятан за най-ценния камък в китайската медицина, символ на вечния живот. Накрая завърши терапията с охлаждаща маска, която да изтрие всяка следа от умора по лицето ти.

Гуа Ша процедура в Secret SPA

Разгледай нашите пакетни предложения и цени и запази час за своя таен седмичен ритуал за здраве и красота в Secret SPA! А разбра ли за нашите разнообразни видове масаж – използваме най-добрите масажни практики и се оставяш в ръцете на опитни масажисти!

Call Now Button