secretspa.bg

САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕЗЕРВАЦИЯ!

Масаж и СПА терапии

В Secret SPA ще намериш разнообразие от отпускащи тялото и успокояващи ума
масажни и СПА терапии, чрез които да се сбогуваш със стреса.

Kласически шведски масаж

Един от най-предпочитаните видове масаж в Secret SPA.

Ако копнееш да се освободиш от натрупаното напрежение, да намалиш стреса от динамичното ежедневие и да се разделиш със схващането в мускулите… Заложи на класически шведски масаж! А за останалото ще се погрижат златните ръце на нашите масажисти!

А ако се чудиш какво те очаква, виж какво включва класическия масаж.

Професионален масаж от Secret SPA
дълбокотъканен масаж 1

Дълбокотъканен масаж

Дълбокотъканен масаж (спортен) пък е подходящ избор за тези, които искат да се насладят максимално на ползите от срещата с нашите експерти. С плавни движения, отпускащи тялото на дълбочина, тази масажна техника триумфира над болката и се справя с натрупаното напрежение.

Разбери как можеш да възстановиш тялото си с дълбокотъканен масаж.

Ароматерапия

Подари си 50 минути релаксация и регенериране след предизвикателствата от ежедневието.

При този вид масаж се използват ароматни масла, които допринасят не само за ароматното преживяване, но и омекотяват кожата, като създават една вълшебна атмосфера, която рядко имаш желание да напуснеш.

Виж как можеш да пребориш тревожността и стреса с ароматерапия

ароматерапия 2
как се ходи на масаж

Secret Spa Signature Massage

Ексклузивно при нас ще откриеш процедури, които ще осигурят преживяване за сетивата като никое друго: Triple Chocolate Spa Therapy, истинско удоволствие за всеки почитател на шоколада и лукса. Това е запазената марка на Secret Spa – масажът, който ще се погрижи за теб буквално от главата до петите, преплитайки похвати от цял свят, сред които хавайски, тайландски и китайски.

И още много други видове масаж…

В Secret SPA можеш да се отдадеш още на:

Цени на масажи

Масажи Цена
Класически масаж
50 мин
99 лв
Дълбокотъканен масаж
50 мин
109 лв
Ароматерапия
50 мин
105 лв
Антистрес масаж с гореща свещ
50 мин
105 лв
Secret Spa Signature
60 мин
119 лв
Secret Spa Signature Deluxe
90 мин
179 лв
Офис масаж (масаж на глава, врат, раменен пояс, горна част на гърба и ръце)
10 мин
19 лв
Офис масаж (масаж на глава, врат, раменен пояс, горна част на гърба и ръце)
15 мин
25 лв
Масаж на гръб
20 мин
55 лв
Масаж на гръб
30 мин
65 лв
Масаж на гръб и крака
30 мин
65 лв
Дълбокотъканен масаж на гръб
30 мин
69 лв
Индийски масаж на скалп
20 мин
49 лв
Масаж на лице
20 мин
39 лв
Рефлексология на стъпалата
20 мин
55 лв
Антицелулитен масаж
20 мин
59 лв
Масаж за бременни
60 мин
119 лв
Масаж за бременни
30 мин
69 лв

Хамам

Цена
Хамам масаж
60 мин
119 лв
Хамам масаж делукс
90 мин
179 лв

Защо масажът е важен?

Масажът е терапевтична техника, която включва манипулиране на мускулите, сухожилията и други меки тъкани с цел релаксация, намаляване на стреса и облекчаване на болката. Ползите от масажа са многобройни и включват подобряване на кръвообращението, намаляване на мускулното напрежение и скованост, подобряване на обхвата на движение, подобряване на имунната функция и облекчаване на тревожността и депресията.

Масажът може също така да помогне за облекчаване на хроничната болка, като например тази, причинена от артрит или фибромиалгия, и може да бъде ефективен инструмент за справяне с мигренозното главоболие. Редовният масаж може също така да подобри качеството на съня, да намали умората и да повиши общите нива на енергия.

В допълнение към физическите ползи, масажът може да окаже положително въздействие и върху психическото и емоционалното благополучие. Като насърчава релаксацията и намалява стреса, масажът може да помогне за подобряване на настроението, повишаване на чувството за благополучие и намаляване на симптомите на тревожност и депресия.

Като цяло масажът е безопасна и ефективна терапия, която може да осигури широк спектър от физически, умствени и емоционални ползи. Независимо дали искате да облекчите болката, да намалите стреса или просто да насърчите релаксацията и благополучието, масажът може да бъде ценен инструмент за постигане на вашите цели за здраве и благополучие.

С регулярни професионални масажи поставяш себе си на първо място, а грижите остават далеч от теб. При редовните масажни терапии, тялото лесно се преборва с физическото и психическото натоварване, бързо се възстановява и предотвратява появата на възпаления, а общото състояние на човека се подобрява.

масажи софия

Call Now Button