secretspa.bg

САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕЗЕРВАЦИЯ!

ЗАПАЗИ ЧАС

Масаж и СПА терапии

Масаж и СПА терапии в Secret Spa

В Secret Spa ще намериш разнообразие от отпускащи тялото и успокояващи ума масажни и СПА терапии, чрез които да се сбогуваш със стреса. Започвайки от любимия на всички класически шведски масаж, преминавайки към традиционния индийски масаж на скалп – специалистите ни владеят процедурите, които не само ще се справят с всеки твой проблем, но и ще те пренесат на пътуване из света.

Запази си час за арома масаж (ароматерапия) и си подари 60 минути релаксация и регенериране след предизвикателствата от ежедневието. А ако разполагаш с малко време, но чувстваш, че нивата на стрес се повишават, посвети само 10 минути от обедната си почивка за бърз офисен масаж на стол (на глава, врат, раменен пояс, горна част на гърба и ръце), след който отново ще си готов да покоряваш деня!

професионален масаж то Secret SPA София

Дълбокотъканен масаж

Дълбокотъканен масаж (спортен) пък е подходящ избор за тези, които искат да се насладят максимално на ползите от срещата с нашите експерти. С плавни движения, отпускащи тялото на дълбочина, тази масажна техника триумфира над болката и се справя с натрупаното напрежение.

Ексклузивно при нас ще откриеш процедури, които ще осигурят преживяване за сетивата като никое друго: Triple Chocolate Spa Therapy, истинско удоволствие за всеки почитател на шоколада и лукса. Това е запазената марка на Secret Spa – масажът, който ще се погрижи за теб буквално от главата до петите, преплитайки похвати от цял свят, сред които хавайски, тайландски и китайски.

Сред нашите предложения ще откриеш и антицелулитни масажи, антистрес терапии с гореща свещ, рефлексология, Хамам масаж, за двама и още много други. Виж повече за всички видове масаж тук.

Защо масажът е важен?

Масажът е терапевтична техника, която включва манипулиране на мускулите, сухожилията и други меки тъкани с цел релаксация, намаляване на стреса и облекчаване на болката. Ползите от масажа са многобройни и включват подобряване на кръвообращението, намаляване на мускулното напрежение и скованост, подобряване на обхвата на движение, подобряване на имунната функция и облекчаване на тревожността и депресията.

Масажът може също така да помогне за облекчаване на хроничната болка, като например тази, причинена от артрит или фибромиалгия, и може да бъде ефективен инструмент за справяне с мигренозното главоболие. Редовният масаж може също така да подобри качеството на съня, да намали умората и да повиши общите нива на енергия.

В допълнение към физическите ползи, масажът може да окаже положително въздействие и върху психическото и емоционалното благополучие. Като насърчава релаксацията и намалява стреса, масажът може да помогне за подобряване на настроението, повишаване на чувството за благополучие и намаляване на симптомите на тревожност и депресия.

Като цяло масажът е безопасна и ефективна терапия, която може да осигури широк спектър от физически, умствени и емоционални ползи. Независимо дали искате да облекчите болката, да намалите стреса или просто да насърчите релаксацията и благополучието, масажът може да бъде ценен инструмент за постигане на вашите цели за здраве и благополучие.

С регулярни професионални масажи поставяш себе си на първо място, а грижите остават далеч от теб. При редовните масажни терапии, тялото лесно се преборва с физическото и психическото натоварване, бързо се възстановява и предотвратява появата на възпаления, а общото състояние на човека се подобрява.

масажи софия

Call Now Button