secretspa.bg

САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕЗЕРВАЦИЯ!

Secret SPA Wallet: Иновация сред стандартните социални придобивки за служители

  • май 21, 2024
  • admin
  • Коментарите са изключени за Secret SPA Wallet: Иновация сред стандартните социални придобивки за служители
  • Други
социални придобивки 1

В съвременния динамичен свят, грижата за служителите, чрез осигуряване на допълнителни социални придобивки, става все по-значима за успешното развитие на всяка компания. Ето защо, днес ще ти представим Secret SPA Wallet – иновативна бенефициална програма, която обогатява пакета от социални придобивки за служители, предлагайки им уникален начин за релакс и възстановяване.

Защо Secret SPA Wallet е иновация сред стандартните социални придобивки за служители?

Secret SPA Wallet е специално разработена програма за подобряване на работната среда, чрез предоставяне на възможности за насърчаване на личното благосъстояние на всеки отделен служител.

Защо създадохме Secret SPA Wallet?

Защото силно вярваме, че инвестицията в здравето и удовлетвореността на служителите е ключова за поддържането на висока продуктивност и позитивна работна среда.

Но какви са предимствата на Secret SPA Wallet? И защо да заложим именно на тази иновация сред стандартните социални придобивки за служители?

Персонализиране и гъвкавост

Всяка карта Secret SPA Wallet може да бъде заредена с предварително избрана сума. Служителят може я да използва за релаксиращи удоволствия, професионални масажи и СПА процедури. Това позволява на служителите да избират как най-добре да се възползват от своите бенефициенти в зависимост от личните им нужди и предпочитания.

Изпрати на приятел

Предлагаме възможността парите, вкарани в карта, да се изпращат към друга карта. Служител А може да изпрати част от своята сума, заредена в профила, към служител Б, стига той също да има карта и Secret SPA Wallet профил.

Допълнително добавена стойност

Едно от най-привлекателните предимства на нашата иновативна програма за социални придобивки е допълнително добавената стойност от нас. Или с други думи казано: Ако общата стойност на Secret SPA Wallet картите за всички служители е до 5 000 лв., те получават +5% захранен бюджет за всяка карта от нас. И съответно:

  • Над 5000 лв.: +10% за всяка карта от нас
  • Над 10000 лв.: +20% за всяка карта от нас
  • Над 15000 лв.: +30% за всяка карта от нас

Допълнително добавената стойност от нас увеличава бюджета, който служителите могат да използват за по-чести или премиум процедури в  СПА център Secret SPA.

Опростена процедура по закупуване

Картите Secret SPA Wallet се закупуват еднократно със стойност от 20 лв. всяка. Необходима е само основна информация за всеки служител – имена, имейл и телефонен номер. Това улеснява администрацията и достъпа до голям брой релаксиращи социални придобивки.

От какви социални придобивки могат да се възползват служителите, които притежават Secret SPA Wallet карти?

С всяка Secret SPA Wallet карта, служителят може да се наслаждава на релакс в луксозната ни СПА зона. Също така, може да се докосне до разнообразие от професионални масажи и СПА процедури.

И нека ти издадем една тайна… Всички удоволствия, които се крият в тайното ни кътче за релакс, са специално подбрани, за да осигурят 100% пълноценно възстановяване и релаксация.

A eто някои от възможностите, които предлагаме:

Класически масаж

Този вид масаж обхваща традиционни техники, които помагат за облекчаване на мускулното напрежение и подобряване на кръвообращението.

Ароматерапевтичен масаж

При ароматерапевтичния масаж използваме етерични масла, които допринасят за допълнително усещане за спокойствие и релаксация, като същевременно тонизират и възстановяват тялото.

Автентичен индийски масаж

Автентичният индийски масаж е част от древната индийска практика на Аюрведа. Тя се съсредоточава върху балансирането на тялото, ума и духа. При тези масажи се използват различни техники и масла, които са специално подбрани в зависимост от типа на тялото и текущите нужди на клиента.

Дълбокотъканен масаж

Дълбокотъканният масаж е терапевтичен подход, който се фокусира върху по-дълбоките слоеве на мускулната тъкан и фасцията, което помага за облекчаване на хронично напрежение и болка. Тази форма на масаж е особено полезна за хора, които изпитват упорити мускулни болки, спазми или са претърпели мускулни наранявания.

Професионален офис масаж

Професионалният офис масаж е специализирана услуга, предназначена да намали стреса и напрежението. Те често се натрупват при служителите, работещи в офис среда.

Рефлексология

Този тип масаж се фокусира върху специфични точки на стъпалата, които кореспондират с различни органи и системи в тялото, за да подобри общото благосъстояние.

Лечебен точков масаж

Лечебният точков масаж, известен още като акупресура, е форма на терапия, която използва принципите на традиционната китайска медицина. Тази техника включва прилагането на натиск на специфични точки по тялото, които са свързани с различни меридиани или енергийни пътища. Целта на точковия масаж е да възстанови баланса на енергията в тялото и да подобри общото здраве и благополучие.

Лечебен масаж на гръб

Лечебният масаж на гръб е специализирана форма на терапия. Тя цели да облекчи болката, напрежението и дискомфорта в областта на гърба. Този вид масаж е идеален за хора, които страдат от хронични болки в гърба, скованост или други проблеми, свързани с мускулно-скелетната система.

Лечебният масаж на гръб обикновено включва редица техники. Те могат да помогнат за подобряване на подвижността, намаляване на болката и подпомагане на общото възстановяване на тялото.

Антицелулитен масаж

Антицелулитният масаж цели намаляване на видимостта на целулита, чрез подобряване на кръвообращението и стимулиране на дълбоките слоеве на кожата.

Изброените професионални масажи в тази статия са само малка част от пъстрата гама, с която разполагаме. Тук не откриваш това, което би заинтригувало любопитството ти? Предлагаме да хвърлиш един поглед и върху останалите ни предложения. За тях може да разбереш повече тук: Професионален масаж на тайно място за релакс в София или тук.

социални придобивки 2

Наред с всички професионални масажи, които предлагаме, служителите, притежаващи Secret SPA Wallet карти могат да се възползват и от вълшебни СПА процедури за лице и тяло, както и от ексклузивни козметични процедури с козметика от израелския бранд Кедма. Повече за тях разказваме тук: Вълшебни СПА процедури в нашето тайно кътче за релакс и тук: Ексклузивни козметични процедури с висококачествена козметика Кедма | Secret SPA.

Secret SPA Wallet – трансформация на стандартните социални придобивки в иновативни преживявания

Ако имаш екип от служители, от изключително значение е да знаеш следното: Инвестицията в благосъстоянието и доброто настроение на твоите служители е ключов фактор за успеха на компанията ти! Но нека те попитаме… Ти работиш ли в тази посока? Цениш ли и уважаваш ли своите служители дотолкова, че да се грижиш за тяхното физическо и психическо здраве?

И ако отговорът на тези въпроси е не, знаеш ли, че можем да ти бъдем изключително полезни? Защото Secret SPA Wallet безсъмнено e първата стъпка към по-здрав и мотивиран екип.

Ако твоята компания има интерес и иска да осигури такава социална придобивка на служителите си, свържи се със собственика на СПА център Secret SPA – Асен Станимиров: тел.: 0888363030 и на и-мейл secret.spa.sofia@gmail.com

Последвай ни във Facebook и Instagram, за да не изпуснеш нещо малко, но с огромно значение за теб, твоето семейство, приятели и/или служители!

Call Now Button