secretspa.bg

САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕЗЕРВАЦИЯ!

Професионален масаж на тайно място за релакс в София

  • юли 4, 2022
  • admin
  • Коментарите са изключени за Професионален масаж на тайно място за релакс в София
  • Масажи
Професионален масаж от Secret SPA

Изживяване, за което ще искаш да разказваш!

Масаж в София – достъпен лукс или глезотия?

Може би си мислиш, че масажната терапия е модерна тенденция, наложила се у нас през последните години. Истината обаче е, че професионалните масажи са част от традиционната холистична система от лечебни методи, започнала още преди около 5000 години. Но къде да отидем за професионален масаж в София? В Secret Spa, разбира се.

Масажът не е просто лукс – той е средство за по-щастлив и здравословен живот!

Професионален масаж в София, на тайно място за релакс

Както вероятно знаеш, спортът е най-добрият начин да раздвижиш мускулите и да се заредиш с позитивна енергия. Вторият най-добър начин за доставяне на върховно удоволствие на тялото, е чрез Масажи и терапии в Secret SPA София.

Водени от идеята да пренесем хилядолетни практики за релакс от Древността в модерния активен свят, създадохме тихо и загадъчно място за отдих, добре скрито в недрата на шумната столица.

Обособихме лунна стая, специално пригодена за разнообразните видове масаж, които предлагаме, и изпълнена със завладяваща атмосфера, която допринася да се отпуснеш и да се оставиш в ръцете на нашите опитни масажисти!

Ползи от редовните масажи | Масаж София

Редовните масажи предлагат множество физически, умствени и емоционални ползи, което ги прави ценно допълнение към рутинната грижа за здравето. От здравословна гледна точка масажите могат да облекчат мускулното напрежение, да намалят болката и да подобрят гъвкавостта, което ги прави отличен избор за спортисти или за всеки, който се сблъсква с хроничен дискомфорт. Освен това масажите насърчават по-доброто кръвообращение, което може да подсили имунната система и да подпомогне отстраняването на токсините.

В умствен и емоционален план тези терапевтични сеанси намаляват стреса, тревожността и депресията, като предизвикват отделянето на ендорфини – естествените средства за подобряване на настроението в организма. Освен това грижовното докосване на квалифициран масажист спомага за релаксация и емоционално благополучие, като помага на хората да се свържат отново с тялото си и да се отпуснат от изискванията на съвременния живот. В обобщение, редовните масажи не са просто удоволствие, те са от съществено значение за поддържането на балансиран и здравословен начин на живот, както физически, така и психически.

Видове масажи в Secret SPA

СПА-си се от забързаното ежедневие и рутинните проблеми! Позволи си да се насладиш на пълноценна почивка на тялото и душата в нашето тихо и уединено кътче за релакс!

Ще ти издадем една тайна… Масажите са това, в което сме най-добри! Именно за това гамата от масажи, които ще откриеш в Secret SPA, е огромна, а качеството – гарантирано! Нека те запознаем отблизо с всеки вид масаж, за да избереш по-лесно най-подходящия за теб!

Професионален масаж от Secret SPA - лунна стая

Kласически шведски масаж

Най-често срещаният масаж в СПА центровете е именно класическият или т.н. шведски масаж.

При шведския масаж се прилага нежна сила върху засегнатата област на гърба, чрез която се освобождава мускулното напрежение. Това е техника, която се фокусира върху общото психическо и физическо облекчение.

Искаш ли да освободиш натрупаното напрежение, да намалиш стреса и да увеличиш притока на кислород към мускулите си, като с това се разделиш с чувството за схващане? Това е възможно само с желание и минимални усилия от твоя страна, колкото да стигнеш до нас. А за останалото ще се погрижат златните ръце на нашите масажисти!

Дълбокотъканен масаж в София

Дълбокотъканен или т.н. спортен масаж се използва с лечебна цел, още от древността. Този вид масаж съчетава същите техники на класическия масаж, но разликата е, че тук се прилага по-голяма сила и натиск в мускулите.

Този лечебен масаж благоприятно премахва възпалителните процеси в тялото, като засилва кръвообръщението, действайки на дълбоките слоеве на мускулите и съединителните тъкани.

Изключително полезен, при заседнал начин на живот, физически и емоционален стрес, депресивни състояния, безсъние, тревожност и все такива погубващи щастието на човека състояния.

Ароматерапия

Ароматерапевтичните масажи намаляват напрежението в мускулите, стимулират кръвообръщението и действат благоприятно на нервната, кръвоносната, лимфната, имунната и мускулната системи.

При този вид масаж се използват ароматни масла, които допринасят не само за ароматното преживяване, но и омекотяват кожата, като създават една вълшебна атмосфера, която рядко имаш желание да напуснеш.

Антистрес масаж в София с гореща свещ

Антистрес масажът ни има за цел да те накара да се почувстваш спокоен, балансиран и енергизиран.

Освен, че масажната ароматна свещ изпълва въздуха с невероятен аромат, активните ѝ съставки са натурални и растителни масла, които имат изключително полезно действие за кожата – подхранват, хидратират и тонизират в дълбочина.

Офис масаж (масаж на глава, врат, раменен пояс, горна част на гърба и ръце)

Както може да се досетиш и от наименованието, този вид масаж е подходящ за хора, които по цял ден са в офис, работят на бюро и пред компютър.

Ако и ти си част от тези хора, опитните ни масажисти ще облекчат натрупаното напрежение и умора, като те заредят с нови сили за нови приключения, било то и в офиса.

Масаж в София на гръб

Всеки от нас изпитва болка в гърба в определен период от живота си. Но често тази болка е пренебрегвана, докато не стане нетърпима.

Погрижи се за тази част от теб, която „носи“ тялото ти. Всички отговорности, грижи и притеснения имат навика да лежат и да се разрастват на гърба ти, често необезпокоявани. Не им създавай благоприятни условия, за да остават! Редовните масажи на гърба ще спестят много от физическите и душевните терзания на личността ти.

Професионален масаж от Secret SPA

Индийски масаж на скалп

При Индийския масаж се извършват специални масажни движения по главата, които подобряват кръвообращението и могат да облекчат вътрешно напрежението.

След  този вид масаж ще почувстваш прилив на енергия и повишаване на умствената дейност. Още от древни времена, тази техника е добре позната със своите предимства като:

  • Подобряване на паметта;
  • Увеличаване на концентрацията;
  • Понижаване на кръвното налягане;
  • Намаляване на умората на очите;

Освен това, индийският масаж допринася за така желания и търсен лифтинг ефект на кожата на лицето.

Масаж на лице

Масажът на лицето често ни изглежда не чак толкова нужна процедура, която може да бъде само приятно допълнение към почистването на кожата и подхранващата маска, но в действителност не е така.

Лицето е първото нещо, което хората забелязват при запознанство. За да бъде винаги привлекателно, е необходимо редовно да се грижиш за него.

Продължителността на класическия масаж на лице е сравнително кратка процедура, за сметка на страхотните ползи, които дава на лицето. Стягайки кожата на челото, бузите и брадичката, масажът предотвратява появата на бръчки и премахва подпухналия вид на очите.

Рефлексология

Рефлексологията, наричана още рефлексотерапия или зонова терапия, разделя човешкото тяло на десет вертикални зони, подобно на меридианите.

Според китайската медицина, в рамките на всяка зона попадат определени органи, системи и мускулни групи, които се свързват с централната нервна система посредством определени точки в областта на стъпалата, ръцете и ушите.

Рефлексотерапията се осъществява чрез кратки, но интензивни притискания в горепосочените области, като изпратените импулси имат успокояващ и оздравяващ ефект.

Антицелулитен масаж в София

Заради заседналия начин на живот, нездравословното хранене, хормоналният дисбаланс и недостатъчният прием на течности, все повече хора страдат от т.н. “портокалова кожа”.

Повече от 80% от жените по цял свят се оплакват от наличието на целулит. Хубаво е човек да се харесва такъв, какъвто е. Но има моменти, в които чрез минимални усилия, може да промениш това, което не те кара да се чувстваш добре.

Няма чудодейно лекарство срещу целулита, но това не означава, че няма какво да се направи!  Дай на тялото си любов и красота, чрез редовни антицелулитни масажи, защото постоянството е пътят към успеха!

Хамам масаж

Хамам е традиционният близкоизточен вариант на парна баня. Наситеният с пара топъл въздух в хамама отпуска тялото. Порите се отварят, като започва естествено изхвърляне на натрупаните в тялото токсини и след около 10 минути, кожата е подготвена за последваща почистваща процедура или масаж.

Обичайно се прилага т.нар. ориенталски пилинг (с кесе) или натурални ексфолиращи продукти (кафе, чай, ориз, билки, кокос), с помощта на които се отстранява повърхностният слой мъртви клетки.

Издаваме ти и една тайна за дълготраен летен загар: След пилинг и премахване на мъртвата кожа, направеният тен в солариум или на плажа се задържа двойно повече!

След този вид релаксиращ масаж, кожата ти става изключително мека и приятна на допир. Дотолкова приятна, че да искаш това удоволствие и усещане да оставиш само за себе си.

Хамам масаж от Secret SPA

Детски масаж с шоколад

Детският масаж подсилва защитните функции на организма, като укрепва имунитета, подобрява концентрацията и насърчава по-лесно преминаване през специфичната пубертетна възраст.

А в допълнение с аромата на шоколад, този масаж ще отпусне, тонизира и премахне натрупаната умора и стрес от всяко дете.

Secret Spa Signature Massage (масаж в София на скалп, цяло тяло и рефлексология на стъпала)

В твоето тайно място за релакс задоволяваме най-съкровените ти желания.

Със Secret Spa Signature масаж (нашата запазена марка) ще си припомниш, че чудесните неща не винаги се случват на шумни и гръмки места. Достатъчно е да докоснеш тялото, да излекуваш ума и да успокоиш духа, за да осъзнаеш колко щастлив и доволен могат да те направят малките неща! Особено когато са извършени с голямо старание, подход и техника от опитни специалисти, каквито са и нашите масажисти!

Професионален масаж в София

Професионалният масаж на тайно място за релакс в София е изключително приятно и полезно преживяване за всеки, който търси облекчение от напрежението и стреса. Тук ще откриетеизключително качествени масажни услуги, извършвани от опитни масажисти, които владеят различни техники и методи.

Масажът е известен със своите релаксиращи и терапевтични ползи. Той може да помогне за намаляване на болката, подобряване на кръвообращението, релаксация на мускулите и облекчаване на натрупания стрес. В професионалня спа център можете да очаквате персонализиран и индивидуален подход, където вашият комфорт и удоволствие са приоритет.

Заедно с това, посещението на такова тайно място предоставя и изключително приятна обстановка, която помага за изпълнението на цялостното релакс изживяване. От избора на ароматерапия до специално подбрани музикални палитри, всеки аспект е планирани със сърце и внимание към детайла.

В съвременния свят, където стресът и напрежението са неизбежни, професионалният масаж н предлага ценна възможност за хората да се отпуснат и възстановят своята енергия. Създаваме специална атмосфера на спокойствие и блаженство, където можем да се измъкнем от ежедневието и да се отдадем на моменти на наистина длъжен релакс.

Със своите ползи за физическото и емоционалното здраве, професионалният масаж  се превръща в неотменна практика за хората, които търсят баланс и хармония в ежедневието. Това е инвестиция в здравето, която може да има дълготраен и благоприятен ефект върху нашето благополучие и състояние на организма. Затова, ако търсите истинска релаксация и възстановяване, препоръчваме да посетите Сикрет спа  и да се потопите в безгрижността и удоволствието.

Шшшт… Ела в Secret SPA, а ние обещаваме да не издаваме твоята тайна!

Противно на логиката и очакванията, в сърцето на шумния град ще откриеш твоето тайно място за релакс и наслада! Намираме се на ул. Орел 13, на метри от Южен парк и съвсем близо до мол Paradise.

С бутиков подход, индивидуално отношение, внимание към най-малкия детайл и професионализъм, ще те накараме да се влюбиш в нашия Secret SPA център, и то от пръв поглед!

Погрижи се за себе си! Подари си глътка тишина и наслада, отдавайки се на любими процедури, масажи или пакетни предложения на изключително достъпни цени.

Тук няма да срещнеш опашки пред сауната, парната баня или джакузито, защото сме помислили за твоето удобство и спокойствие! Затова и не допускаме повече от 10 човека в СПА центъра по едно и също време!

А ако търсиш подходящо уединено място за ергенско, моминско, романтично или просто без повод парти? На точното място си! Ние, от Secret SPA, обещаваме да не издаваме твоята тайна, докато сам не решиш, че си заслужава да бъде разказана.

И още нещо… Понеже знаем, че често хората се чудят какво да подарят на любим човек, за да го накарат да се почувства специален, предлагаме ваучери за масажи и всички други наши процедури и релакс зони.

Съдейки по себе си, ти били се зарадвал да получиш ваучер за масаж или процедура? Ще се насладиш ли на едно определено време, което ще е само и единствено за теб и твоето удоволствие? Може би въпросът е риторичен – че кой не би се зарадвал на такъв подарък?

За да не изпуснеш някои от нашите съкровени тайни и ритуали, последвай ни във Facebook и Instagram! Бъди сигурен, че всичко си остава между нас!

Call Now Button