secretspa.bg

САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕЗЕРВАЦИЯ!

ЗАПАЗИ ЧАС

Масаж на лице против бръчки

масаж на лице против бръчки

Днес се потапяме в света на вечната красота, разкривайки как утопичният масаж на лице против бръчки може да озари всъщност цялото ни същество.

Но какъв е този шум?! Шшшт… Чуваш ли как тик-така?! Времето, което бавно и плавно рисува върху лицата ни… Кой може да го спре? Нима стареенето не е биологичен процес? Нима е невъзможно да се запази свежестта и красотата на кожата ни такава, каквото най я обичаме?

А ако наистина полагаме грижи за нея така, както отглеждаме любимо цвете, няма ли по-дълго лицата ни да цъфтят в нежни багри и деликатна суета? Отговорът на този въпрос всъщност, противно на очакванията ти, не е тайна, нали?

Ето защо ние, от СПА център Secret SPA, съветваме да се отнасяш всекидневно с внимание и любов към лицето си. От къде да започнеш ли? Разбира се, че по един масаж на лице против бръчки на ден е това, от което никога не трябва да се лишаваш.

Но какви са ползите, които оказва върху еластичността и свежия вид на нашата кожа специално този вид масаж, предстои да разкрием…

5 причини, поради които да заложим на масаж на лице в борбата срещу бръчките

Понякога се случва така, че нежеланите бръчки по лицето могат да ни изненадат и да се появят много по-рано от очакваното. Преждевременното стареене е процес, който се захранва от различни фактори, като начин на живот, околна среда или тежки психически травми. Ето защо, бръчките могат да се появят както след 45-годишна възраст, така и, за съжаление, на 25…

Обаче имаме и добра новина! Хората, които прилагат редовно масаж на лице против бръчки, независимо дали в борбата с тях или като превантивна мярка, винаги успяват да постигнат това, към което се стремят. А именно: фините бръчици се изглаждат, дълбоките линии – избледняват. Звучи обещаващо, нали?!

В случай че все още се колебаеш дали масажът на лице е правилната техника, с която да запазиш красотата и свежестта на кожата си за по-дълго, то хвърли един поглед на нашите ТОП 5 причини, които със сигурност ще те убедят.

1. Стимулира циркулация

По време на масаж на лице, кръвта започва да циркулира по-добре. Всеизвестен факт е, че именно тя подхранва мускулите и кожата.

Увеличавайки притока на кръв и кислород към лицето, ние активираме процеса на регенерация на тъканите, чрез производството на колаген. А това, от своя страна, оказва изключително благоприятно влияние върху структурата и състоянието на кожата ни като цяло. Придава ѝ по-здравословен вид и озаряващ блясък.

2. Стяга кожата

Стимулирането на лицевите мускули с редовен масаж против бръчки възвръща на кожата естествено стегнатите, еластични и младежки свойства.

3. Намалява подпухналостта

Благодарение на нежните движения и приятния натиск по време на масаж на лице против бръчки, се регулира потока на течности.

Или с други думи казано: лимфата се нормализира, а излишната вода под очите ни, която създава усещането, че имаме проблем със съня, напуска нашето иначе така прекрасно лице. Огромно щастие, което реално зависи от малко, но редовно внимание и лично отношение към нашата кожа.

4. Допринася за премахването на двойната брадичка

Двойните брадички могат да бъдат проблем не само за хората с наднормено тегло. В тези случаи, нормалният отлив на лимфната течност от лицето е нарушен, защото той се натрупва в субмандибуларната зона.

Масажът на лице е един отличен метод, чрез който можем да овладеем двойната брадичка. Но ако наистина искаме да се отървем от нея веднъж завинаги, то към масажа трябва да добавим и различни мускулни упражнения.

5. Облекчава напрежението

Ето и още един любопитен факт! Знаеш ли, че по време на масаж на лице против бръчки и в резултат от нежните движения на топлите ръце, които ни докосват, тялото ни започва активно да произвежда ендорфин? Така, само за няколко минути, последиците от стреса и натрупваното всекидневно напрежение изчезват.

Видове масаж на лице против бръчки

Масажът на лице е страхотна рутинна процедура, която можем да изпълняваме всеки ден сами в уюта на собствения си дом. Но ако се оставим в ръцете на опитни масажисти със завидни знания и техники, пренасяни от векове, за резултатите няма да е необходимо да говорим, защото те сами ще се покажат…

Именно към това се стремим всички, нали? Затова с радост ти представяме няколко масажи на лице против бръчки, на които между другото, може да се насладиш в нашето тайно кътче за релакс.

Класически масаж на лице против бръчки

При класическия масаж на лице против бръчки всички движения се извършват по т.н. масажни линии. Изпълнението не изисква усилия или какъвто и да било натиск.

Този масаж всъщност е нежно и релаксиращо изживяване, което ни освобождава от негативните мисли и емоции, докато вдъхва живот на кожата ни. 

Масаж на лице с вендузи

Технологията на вакуумния масаж на лицето прави чудеса с нашата кожа. Постоянното увеличаване и намаляване на налягането върху кожата под вендузата стимулира метаболизма, като насища клетките с кислород. Това от своя страна, оказва изключително благоприятно въздействие върху целия ни организъм.

Масаж на лице с Гуа Ша

Масажът на лице с Гуа Ша има за цел да активизира кръвния поток, освобождавайки топлинни токсини. Тази техника придава на лицето ни блестящ тен, като оставя кожата в пъти по-тонизирана и здрава. 

Масаж на лице с ролер

Най-използваните кристали при този вид масаж са нефрит и розов кварц. Освен доказаните безброй положителни ефекти върху кожата на лицето ни, нежните движения на ролера намаляват нивата на кортизола, който всъщност допринася за стареенето.

Независимо от това какъв тип масаж на лице ще изберем в борбата срещу белезите на времето, трябва да се уверим, че той се изпълнява по правилния начин. Останалото е просто да бъдем последователни в действията си, защото…

„Водата дълбае камъка не със сила, а с постоянство!“

В нашето вълшебно място, скрито в дебрите на любимата ни столица, знаем колко важен е моментът, в който си оставил всичко и всички, за да си подариш малко време за себе си. Тогава, когато искаш да се оставиш в ръцете на опитни специалисти, които да се погрижат за спокойствието на ума и красотата на тялото ти. Да се довериш и да не бъдеш подведен… Всъщност, знаеш ли…

Ние, от Secret SPA, няма да те разочароваме! Защото тук ще откриеш висококачествени процедури за лице и тяло, релаксиращи масажи, приказно таен СПА център, лично отношение и… специално внимание! А най-важното от всичко е, че създаваме предпоставки за извънземен релакс! От какво повече имаш нужда?! Може би от Хамам и вълшебният полъх от Ориента?

Последвай ни във Facebook и Instagram, защото следващата тайна за красота и изящество дебне зад ъгъла…

Call Now Button