secretspa.bg

САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕЗЕРВАЦИЯ!

ЗАПАЗИ ЧАС

Чудиш се, как се ходи на масаж | Виж всичко необходимо тук!

  • юни 20, 2023
  • admin
  • Коментарите са изключени за Чудиш се, как се ходи на масаж | Виж всичко необходимо тук!
  • Масажи
как се ходи на масаж

На въпроса: Как се ходи на масаж? – много хора биха отговорили по този начин: С мерак! Но противно на всички очаквания, масажът се оказва ритуал, който е необходимо да бъде предварително подготвен до най-малкия детайл.

Ето защо, ние, от Secret SPA, и този път няма да изневерим на стила си и ще разкрием поредната си тайна. А именно ТОП 10 златни съвета от нашия наръчник „Как се ходи на масаж?“.

Как се ходи на масаж? | ТОП 10 златни съвета

Първата стъпка, която трябва да предприемем, когато решим, че имаме нужда от релаксиращо преживяване под формата на професионален масаж, е избор на подходящо място.

1. Избери надежден СПА център и опитен масажист

Реномираните и надеждни СПА центрове, като тайното ни кътче за релакс – СПА център Secret SPA, където масажистите са професионалисти с години опит и завидни знания, винаги са за предпочитане пред тези, които тепърва прохождат в света на масажите.

Освен това, богатата палитра от професионални масажи, които ще откриеш на тези места, ще ти даде възможност да избереш точно това, от което има нужда твоето тяло.

Професионален масаж от Secret SPA

2. Направи предварителна резервация

Първо, увери се, че избираш удобно за теб време. По този начин спестяваш излишни тревоги и напрегнати ситуации от евентуалната промяна на часа за масаж.

И второ, заложи на специалист, който е търсен и желан. Защото ако се замислим, кой масажист е постоянно свободен? Най-вероятно ще стигнем до заключението, че е този, който или не е достатъчно добър, или няма необходимите знания и опит, за да е предпочитан от много хора.

Ще ти споделим и една тайна! В приказния ни СПА център всеки час е предварително плануван, именно защото златните ръце на нашите масажисти създават магия, която пленява всеки наш клиент. А веднъж омагьосан, в теб се заражда желание за още и още релаксиращи удоволствия от професионални масажи.

3. Как се ходи на масаж? Подготви тялото си

Да, твоето тяло трябва да бъде предварително подготвено! Две са основните неща, за които трябва да внимаваш. Това са добрата хидратация и избягването на тежки и мазни храни няколко часа преди масаж.

4. Вземи душ непосредствено преди масаж

Продължителният горещ душ дава тласък на процеса на релаксация. Чрез него мускулите се подготвят за невероятните ползи, които предстоящата терапия ще им осигури. А кои са тези ползи, може да разбереш тук: Масаж | Неподозирани ползи за тялото.

5. Бъди навреме

Знаем колко усилия коства именно изпълнението на този съвет от наръчника ни: „Как се ходи на масаж?“, особено за хората, които срещат известни затруднения с организиране на времето си.

Но имай предвид, че ако пристигнеш в забързано и напрегнато състояние, рискуваш да провалиш цялата лечебна терапия.

6. Свали всичко ненужно от себе си

На много хора им е неудобно да се разделят с дрехите си, защото не се чувстват сигурни и спокойни в собствените си тела. Ако и ти си един от тях, не забравяй, че по време на масаж, на първо място трябва да се чувстваш спокоен.

Затова свали точно толкова дрехи, колкото намериш за необходимо, така че в крайна сметка да се чувстваш комфортно и удобно. И не се притеснявай! Твоят масажист е все пак професионалист, чиято крайна цел, е да те накара да се отпуснеш, вземайки предвид всички твои предразсъдъци и притеснения за нормални!

хамам 1

7. Общувай с твоя масажист

По време на масаж, терапевтите нанасят различни масла и лосиони върху кожата ни, за да подпомогнат процеса на пълна релаксация. Ето защо, е от изключително значение да не се притесняваш да общуваш с твоя масажист.

От къде да започнеш ли? Едно от основните правила, свързано с цялостната подготовка затова как се ходи на масаж, е предварително да споделиш на твоя терапевт за всякакви алергии и непоносимости, които имаш към дадени аромати или консистенции. По този начин избягваш риска от нежелани странични реакции и алергични прояви.

8. Не се страхувай да поискаш това, от което имаш нужда

Раздели се с всякакви притеснения и страхове по време на масаж. Сподели на твоя масажист от какво точно имаш нужда или коя област от тялото не желаеш да бъде третирана.

Ако по време на масаж изпиташ дискомфорт и непоносима болка, недей да стискаш зъби, а просто сподели. Сигурни сме, че специалистът крие по-подходящи масажни техники и ритуали, чрез които в крайна сметка ще се постигнат желаните резултати. 

9. Просто дишай!

Масажът е велико удоволствие, за което обаче трябва напълно да освободиш ума си от предварителни очаквания. Само по този начин ще успееш да се насладиш на многобройните ползи и предимства, които оказва върху цялото ни психическо и физическо състояние.

Затова просто се отпусни и дишай! В този момент няма нищо по-важно от твоето спокойствие. Уверяваме те, че проблемите и ангажиментите, които си оставил от другата страна на вратата на масажния кабинет, са все още там. Но сега е твоето време за релакс и наслада. Наслади му се максимално!  

10. Планирай предварително няколко сесии масаж

Безспорен факт е, че от няколко сесии масаж ще усетим в по-голяма степен предимствата и ползите, които този терапевтичен метод оказва върху нашето тяло.

Знаем колко забързано е ежедневието на всеки един от нас. Въпреки това, апелираме поне веднъж месечно да затваряш кутията на Пандора в живота си, потапяйки се в разкоша, тишината, спокойствието и пълната релаксация, която един масаж може да ти осигури. Особено когато е на тайно и загадъчно място, пълно с удоволствия както за тялото, така и за душата. Място като нашето тайно кътче за релакс, скрито в дебрите на шумната ни столица!

антицелулитни масажи в Secret SPA

Как се ходи на масаж в СПА център Secret SPA?

Краткият отговор е: С желание и любов към себе си!

Избери измежду изобилието от професионални масажи или СПА процедури за лице и тяло, които крие любимият ни СПА център. И просто се довери на професионализма и опита на нашите специалисти. Обещаваме, че ще останеш напълно удовлетворен от крайните резултати!

В случай че все още не знаеш къде да ни откриеш, намираме се в сърцето на шумната ни столица. На метри от Южен парк и мол Парадайс. Точно там, където се преплитат древни масажни техники, утопична атмосфера, вълшебни аромати и нежни звуци от Релаксираща музика за масаж | Що е то и как действа на човек. И всичко това просто на едно желание разстояние!

Последвай ни във Facebook и Instagram, защото обичаме тайно да загатваме за удоволствията, които доставяме!

Call Now Button