secretspa.bg

САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕЗЕРВАЦИЯ!

ЗАПАЗИ ЧАС

СПА Център в София - "Secret Spa"

Къде се крие новият ти любим СПА център в София!

СПА Център в София отвори врати, за да те покани на пътешествие към твоята най-добра версия на себе си – без дори да трябва да напускаш рамките на града.

В СПА Център „Secret SPA“, на метри от Южен парк и мол Парадайс, те очакват разнообразие от терапии, които ще ти помогнат да се освободиш от стреса и ще те доближат стъпка по-близо до твоето по-добро аз. 

Очаквай от нас индивидуален подход, запомнящи се предложения, на фона на красивата обстановка –
тайното ни оръжие за още по-високи нива на релаксация.

Защо да избереш Secret SPA?

Твоето тайно
място за релакс

Предлагаме ти спокойствие и тишина, за да си отдъхнеш от забързаното ежедневие. Допускаме не повече от 10 гости в нашия СПА център в София по едно и също време – така можеш да се отдадеш на мечтания релакс!

Глътка тишина в
шумната столица

Място за пълноценна почивка в столицата – звучи ти нереално, но Secret SPA Sofia го прави възможно! Скрита и уединена релакс зона, далеч от непрестанния градски шум и вечно бързащите нанякъде хора!

Създадено за твоите
съкровени моменти

Провеждаме събития за теб и най-близките ти хора и запечатваме вашите незабравими мигове – моминско или ергенско парти, рожден ден, романтично изживяване за двама, тиймбилдинги, юбилей и други.

Масажни практики,
пренесени от Древността

При нас ще откриеш богата гама видове масажи, базирани на най-добрите масажни практики от миналото до днес и изпълнени от опитни професионални масажисти със златни ръце!

Хамам и вълшебния
полъх от Ориента

Една от малкото традиционни турски бани в София можеш да откриеш в Secret SPA!  Усещането в нашия хамам е вълшебно, автентично, загадъчно. Изживяване, което те пренася в приказка!

Бутиков подход и
индивидуално отношение

Винаги се грижим за нуждите на нашите клиенти с внимание и гъвкавост. Как ти звучи идеята за частно СПА, затворено само за теб и твоите близки в желано време от деня?

Довери се на експертите на Secret Spa да открият коя терапия отговаря най-добре на твоите нужди и се наслади на дълбокотъканен, класически или защо не Хамам масаж. Освободи се от грижите край басейна или в джакузито с чаша кафе или вино, а всички грижи разтопи в нашата парна баня или в сауната.

Която и услуга да избереш – ние те очакваме! Обади се на телефон 087 733 5533 за резервации или ни посети на ул. „Орел“ 13, а всички подробности за новостите при нас може да следиш в профилите ни във Facebook и в Instagram.

СПА център Secret SPA в София

Доверете се на експертите на Secret Spa да открият коя терапия отговаря най-добре на вашите нужди и се насладете на дълбокотъканен, класически или защо не Хамам масаж. Освободете се от грижите край басейна или в джакузито с чаша кафе или вино, а всички грижи разтопете в нашата парна баня или в сауната.

Която и услуга да изберете – ние ви очакваме! Обадете се на телефон 087 733 5533 за резервации или ни посетете на ул. „Орел“ 13, а всички подробности за новостите при нас можете да следите в профилите ни във Facebook и в Instagram

Call Now Button