secretspa.bg

САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕЗЕРВАЦИЯ!

ЗАПАЗИ ЧАС

Частни партита в СПА център

моминско парти в СПА център Secret SPA 4

Моминско парти

СПА Център „Secret Spa“ предлага възможност за частни партита. Каним Ви на едно незабравимо преживяване за булката и най-доверените ѝ дами в един от най-специалните дни за нея, а именно – нейното моминско парти!

Предлагаме 4- или 8-часов ВИП престой в Secret SPA и частно парти, по време на което няма да бъдат допускани други посетители.

Ергенско парти

Не само дамите имат нужда от релакс и забавление, съчетани в едно! Можем да организираме ергенско парти за младоженеца и неговите най-добри приятели в СПА зоната и край басейна на Secret SPA.

Обещаваме, че това парти ще бъде добре запомнено, а изживяването – неповторимо!

 
ергенско парти в СПА център Secret SPA
частни партита в Secret SPA София

Частни партита в нашия СПА Център

Празнувай рождения си ден в СПА център с ВИП достъп! Или иначе казано – предлагаме ти частно парти само за теб и твоите гости, без други посетители по време на събитието! 

Рожден ден, имен ден, юбилей или друг повод – неповторимото преживяване и красивите емоции са гарантирани!

Романтично СПА за двама

Подари романтика на твоята половинка за вашата годишнина или просто така, за да изразиш любовта си!

Комбинирай романтично джакузи с рози и бутилка вино и релаксиращ масаж за двама. Поглезете се и в нашата сауна, парна баня и хамам.

частни партита
частни партита

Семейно СПА

Предлагаме ти СПА ден за теб и твоето семейство! Прекарай време с най-близките си хора на тихо и спокойно място и се заредете с положителни емоции и нови сили.

Не е нужно да избягате от града, за да се насладите на пълноценен релакс!

СПА тиймбилдинг - Частни партита

Усърдната работа изисква качествена почивка! Всеки член на екипа има нужда от малко време за релакс, за да се зареди с енергия и вдъхновение и да работи по-ефективно.

Secret SPA предлага частни седмични посещения за корпоративни клиенти и организиране на СПА тиймбилдинг с възможност за кетъринг, напитки и много други екстри!

частни партита

Създадохме Secret SPA, за да споделяме твоите съкровени моменти и да ги превръщаме в специални и неповторими изживявания! Можем да затворим нашия СПА център за най-различни частни партита – свържи се с нас и ни попитай за повече информация, а ние ще направим индивидуално предложение за твоето събитие! 

Call Now Button